http://cookie-script.com/s/.js

3 bedste løbejakker til herre og damer 2021

31-thumb

Vi har været ude og teste løbejakker til foråret!
Det kan typisk være rigtig svært at finde den helt rigtige påklædning når foråret indtræffer, derfor kommer vi her med 3 gode bud på løbejakker til herre og damer, som egner sig godt til det danske forårsvejr.

Selvom vejret typisk bliver varmere om foråret, kan vinden ofte stadig være ret kold, og være med til at nedkøle kroppen. Derfor er en tynd vindafvisende løbejakke en vigtig del af din forårs løbegarderobe.

3 bedste løbejakker til damer:

Brooks Canopy Jacket er en letvægts vindtæt og vandafvisende løbejakke. Jakken kan nemt foldes sammen midt i løbeturen, hvis regnen stopper og du får det for varmt. Jakken er ekstrem ventilerende og sørger derved for at du holder kroppen tør og varm når du løber. Pasformen og designet er også blandt kundernes favorit.

Brooks Canopy jacket er mange smarte detaljer, som lomme til mobiltelefon, funktionel hætte som følger med rundt når du bevæger hovedet. Derudover kan du nemt folde jakken sammen i egen lomme og omdanne den til en lille taske du kan løbe videre med på rykken, hvis du skulle få det for varmt.

New Balance Q Speed Fuel Lightweight Jacket er en funktionel løbejakke i et moderigtigt design. Den vand og vindafvisende membran sikrer god beskyttelse samtidig med at jakken er transparrent således man har god åndbarhed samt kan se sine lag indenunder.

Løbejakken er gode justerrings muligheder både om livet og en justerbar hætte. Fuel Lightweight jacket har gode store lynlås lommer til opbevaring af bla. energi, nøgler, kreditkort og telefon.

Salomon Lightning WP Jacket:

Salomon Lightning WP Jakke er en let og vandtæt løbejakke fra Salomon. De limede lynlåse gør at der ikke kan trænge vand ind nogen steder. Dette er bl.a. med til at holde vægten på jakken lav og gøre den yderst åndbar. Den justerbare hætte er fuldt funktionel og følger med hovedet når du kigger til siderne

Bagpå jakken er der en mulighed for justering med en elastik, der giver en rigtig god pasform. Der er ligeledes små udluftningskanaler på ryggen, der er med til at give løbejakken en rigtig god åndbarhed. Der er en lille lomme med lynlås til de mest nødvendige ting, såsom nøgler, geler mv.

Denne jakke egner sig godt både til den almindelige løbetur, men bestemt også til en god trailløbetur eller vandretur.

 

3 bedste løbejakker til Herre:

New Balance Impact Run Light Pack Jacket er en yderst let og lækkert løbe jakke til herre. Her får du en jakke du nemt kan have med på turen. Jakken har en smart funktion, der gør den nemt kan pakkes sammen, og laves til et løbebælte der kan spændes rundt om hofterne.

Jakken er både vindtæt og vandafvisende, og passer derfor rigtig godt til det danske vejr, samtidig med at åndbarheden er helt i top. 

Jakken er med en fasthætte, og er designet med et atletisk snit, der giver den en god og flot pasform. Der er en enkelt lomme med lynlås, der nemt kan inde de mest nødvendige ting.

Canopy Jacket er en let løbejakke af åndbart stof, der beskytter mod vejret, samtidig med leder overskydende varme væk fra dig. Jakken kan foldes ind i en indbygget mesh rygsæk, så jakken ikke fylder så meget, når den ikke bruges. Jakken har flere lommer, så du kan have de vigtigste ting med på dine løbeture.

Brooks Canopy jacket er mange smarte detaljer, som lomme til mobiltelefon, funktionel hætte som følger med rundt når du bevæger hovedet.

Derudover kan du nemt folde jakken sammen i egen lomme og omdanne den til en lille taske du kan løbe videre med på rykken, hvis du skulle få det for varmt.

Salomon Sense Jacket til herre, er den mest minimalistiske løbejakke fra Salomon. Der er ingen unødige lommer eller hætte der kan genere eller øge vægten på løbejakken. Jakken til løb er vandafvisende og vindafvisende, så du både kan lukke den kolde vind og let regn ude. Sense Jacket er ekstrem åndbar, grundet strategisk placeret laserskåret huller. Den har gode elastikker som gør at løbejakken sidder godt til både om livet og ved håndleddene.

Skulle du få det for varmt på din løbetur eller bare ønsker at transpoterer jakken, kan du nemt folde den sammen i egen lomme, således den ikke fylder mere end du kan have den i din hånd. Dette syntes vi er en af de fedeste løbejakker til herre, som vi har testet. Den egner sig rigtig godt til dig der gerne vil have let beskyttelse mod vind og vej og som samtidig vi give den gas i skov eller på landevej, uden at overophede.