http://cookie-script.com/s/.js

Anmeldelse af Asics Gel Kayano 28

43-thumb

Det er 28 år siden, at Asics Kayano lancerede den første Kayano løbesko. Den nyeste model i rækken bliver dermed den 28’ende udgave af én af verdens mest solgte løbesko. 

Til Berlin Marathon i 2010 blev der lavet en statistik over, hvilke løbesko deltagerne løb i til marathonløbet. Over halvdelen af deltagerne havde et par Asics løbesko på fødderne. Resten havde en blanding af alle andre mærker. Det fortæller lidt om, hvor populært et mærke Asics er og ikke mindst Kayano, som er skoen, der egner sig til de lange træningsture op til f.eks et marathonløb som Berlin marathon.

Den bedste opdatering af Asics Kayano i mange år

Vi synes denne 28’ende udgave af Asics Kayano er den bedste opdatering af Kayano i mange år. 

Skoen har stadig samme stabilitet som den forgangne Kayano, men denne udgave af skoen har noget mere komfort. Kilen i skoen er lagt anderledes ind og føles ikke så hård som i nogle af de tidligere modeller. 

Kilen er erstattet af en såkaldt ‘Guide Rail’ kile, som også Brooks, Altra og andre mærker laver deres stabilitet. Det som en ‘Guide Rail’ gør er, at den guider din fod på plads og ikke på samme måde stopper fodens naturlige pronation. Derved føles skoen mere dynamisk og fleksibel at løbe i, men giver altså samme stabilitet til dig, som løber med en overpronation

Play Video

Tekniske specifikationer:

Vægt:
308 gram
Drop:
10mm
Underlag:
Asfalt, fortov og grus
Type:
Kraftig overpronation
Brug:
Daglig træning