http://cookie-script.com/s/.js

Anmeldelse af ON Cloudstratus

on-cloudstratus

For mig har ON de sidste par år mest været en hverdagssko. Jeg har 4 gange fået en ON sko til løb, og har da også taget et par ture i dem, inden jeg har taget dem i brug som hverdagssko. 

Selv til min datters konfirmation sidste år havde jeg ON på fødderne, (og hun godkendte det). Grunden til, at jeg synes det er en god hverdagssko tror jeg til dels er den gode pasform og dernæst deres design. Skoene synes jeg har et rent design som også udstråler kvalitet. Der er ikke en syning at finde på skoen. Alt er limet eller svejset sammen. Det giver et clean look og en god pasform, hvor chancen for slidmærker fra løbeskoen er minimeret. 

Test af mine On Cloudstratus

Søndag d. 13/6 blev der afholdt Brutal Maraton i Aalborg. Et marathon, som jeg har løbet og gennemført 6 gange tidligere. Min plan med løbet var at give mig selv endnu en god oplevelse med en lydbog i ørene. 

Samtidig kunne jeg så også benytte lejligheden til at teste mine On Cloudstratus løbesko. En pronationssko fra ON, som nemt kan tykke nogle kilometer i det blandede terræn, som Brutal Marathon-ruten i Aalborg byder på.

Til løberen med kraftig overpronation

Noget af det første, jeg bemærker ved skoene, er skoens pasform på min fod. Der er kælet for detaljerne. Indlægssålen former sig fint under min fod og føles lidt mere ortopædisk end mine andre løbesko. Skoen føles meget stabil i forhold til, at ON ikke arbejder med pronationskiler, som ellers stadig er standard i traditionelle løbesko. 

Jeg løber med kraftig overpronation og føler mig fint støttet i skoen. Faktisk støtter skoen så meget, at jeg på en måde godt kunne tænke mig lidt mere flexibilitet og lethed i skoen. Men jeg er klar over at Stratus er den mest stabile sko fra ON, og jeg har jo selv valgt, at det var det par sko jeg ville løbe med på marathon-dagen.

Min anbefaling

Jeg gennemførte de 42,2 km på 3 timer og 30 minutter. Ruten var i blandet terræn (næsten 800 højdemeter), hvor 30% er i skov og 70% på asfalt. 

Jeg var fuldt ud tilfreds med skoene, som hverken gav mig vabler eller andet. Skoen har en rummelig forfod, samtidig med, at jeg føler, at min svang og hælkappe er holdt rigtig fint på plads. 

Stødabsorberingen er dynamisk, men dog til den hårde side. Derfor vil jeg umiddelbart anbefale On Cloudstratus til en løber i den tungere ende eller til langdistanceløberen, som løber med en kraftig overpronation.

Tekniske specifikationer:

Vægt:
305 GRAM
Drop:
8MM
Underlag:
ASFALT, FORTOV OG GRUS
Type:
NEUTRAL
Brug:
DAGLIG TRÆNING