http://cookie-script.com/s/.js

Anmeldelse: Brooks Ghost 14

68-thumb
Play Video

Brooks Ghost 14 er din pasta kødsovs 

Lad mig lave en lidt sjov sammenligning til mad, for det kan alle højst sandsynlig relatere til. 

Brooks Ghost 14 er din pasta kødsovs. Du ved sådan en ret som der bare altid fungerer og smager godt. Det er altid det sikre valg, når vi skal lave mad, for det kan stort set ikke gå galt. Kødsovs det kan vi altid spise og det smager altid godt. 

Derfor er Ghost 14 den klassiske “ret” som altid fungerer! 

Om at løbe i en sko med ekstra bredde 

Da jeg desværre er begyndt at døje med en knyst, som der ellers aldrig tidligere har været et problem for mig, er jeg begyndt at tænke en del mere over, mit valg af løbesko og deres fit på min fod. 

Tidligere har jeg oftest kun fokuseret på selve længden af skoen og sikret mig, at der var lidt ekstra plads i spidsen. At skoene så har siddet til omkring foden, har jeg ikke tænkt så meget over, hvilket nok også skyldes, at se fleste løbesko er lavet i et blødt materiale i overdelen.
Men vores fødder kommer ud i mange positioner i skoen, og derfor ser vi også, at flere får vabler mellem tæerne eller på siden af forfoden, fordi de klemmes sammen eller tæerne endda begynder at gå ind over hinanden. Dette er et tydelig tegn på, at du bør kigge efter et sko med mere bredde. 

Og nu har jeg mærket forskellen fra en almindelig bredde sko til Brooks Ghost 14 med d brede, og det er gør en stor forskel. 

Nu har jeg pludselig plads til, at bevæge mine tæer, og der er intet som der irriterer og trykker undervejs på løbeturen. Sikke en frihed! Efter kun at have løbet i mine Brooks Ghost 14 med d bredde, er min knyst ikke længere irriteret, og jeg kan igen holde til at have andre sko på.
Så nu har jeg smidt de løbesko ud, som der klemmer mine tæer sammen, sidder for stramt i overdelen og dermed kan lukke blodtilførslen, så mine fødder begynder at sove. 

En ting er jeg blevet bevist om nu, og det er at ligemeget hvor fede og smarte et par løbesko måske er, så er de ikke det værd at løbe rundt i, hvis pasformen bare ikke passer med ens fod. 

Din fods komfort bør være første prioritet, for i værste tilfælde, kan de forkerte sko koste dig dyrt, i form af små irritationer, som der kan ende mig at forårsage skavanker og skader, som der i værste tilfælde kan afholde dig fra at løbe.  

Se tænk over pasformen og komforten i din løbesko! - du kan læse mere om hvordan du vælger den rette brooks løbesko her.

Tekniske specifikationer:

Vægt:
255 GRAM
Drop:
12MM
Underlag:
Asfalt, fortov og grus
Type:
Brug:
Daglig træning