http://cookie-script.com/s/.js

Anmeldelse – New Balance More Trail V2

more-trail-liggende-1024x819-1

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg har haft store forventninger til More Trail version 2 fra New Balance. Jeg var ret begejstret for version 1, selvom jeg syntes den havde nogle mangler. Jeg syntes bla. ikke den stod helt godt nok fast når jeg løb på meget blødt underlag, eller hvis jeg skulle give den gas rundt i et sving. Derudover var More Trail V1 mere løs henover midtfoden, så jeg oplevede ikke helt den kontrol og styring jeg godt kan lide når jeg løber trailløb og når underlaget er blødt og bevægeligt. Version 2 har slet ikke disse udfordringer og jeg syntes det er en meget mere alsidig trailløbesko.

Fordele:

  • Fungere ekstremt godt på meget forskelligt underlag
  • Overdelen omslutter foden bedre og giver mere kontrol og styring
  • Suveræn støddæmpning til dine lange trailløbeture
  • Toe Protection beskytter dine tæer godt mod sten og rødder
  • Kan nemt bruges på hårdere underlag, til og fra skoven.

Ulemper:

  • Er blevet tungere end More Trail V1
  • Den høje mellemsål, kan give lidt manglende følelse af underlaget
  • En lille smule smallere end More Trail V1

Min første løbetur i skoene foregik på hårde grusstier frem mod skoven. Her føltes skoen faktisk overraskende meget som en almindelig mængdetræningssko, følte ingen ubehag eller begrænsninger i skoen. Men da jeg efterfølgende ramte et lille stykke asfalt, kunne jeg sagtens mærke at det var en trailsko og ikke en asfalt sko. Da jeg efter små 3 km på blandet grus og asfalt ramte skoven, oplevede jeg med det samme kvaliteterne i New Balance More Trail V2. Jeg løb på mountainbike spor, som både var glatte og med mange skarpe sving og bakker. De problmer med at stå fast, som jeg havde med den tidligere version, havde jeg slet ikke længere. Jeg kunne virkelig give den gas, selv rundt i svingene, selvom der både var mudret og glat. Jeg havde god kontrol i skoen og den nye Vibram XT Trek Evo ydersål skuffede bestemt ikke, selv med et tempo omkring 3.50 min/km på de smalle stier, stod jeg godt fast

Man kan godt mærke at det ikke er den letteste trailsko i verden, så hvis jeg for alvor skulle løbe hurtigt, ville jeg nok vælge et lettere alternativ. Men til lang største delen af mine trailløbeture vil More Trail V2 være en af mine favoritter fremover det er helt sikkert. Specielt fordi det oftest bare for mig handler om at komme ud og nyde naturen uden at belaste kroppen unødigt meget og her har skoen bare så suveræn støddæmpning at man nærmest ikke mærker nogle stød fra underlaget, selv hvis man træder på en gren eller sten.

Alt i alt syntes jeg at New Balance er sluppet rigtig godt fra den svære 2´er. Du får ikke en meget mere alsidig trailsko end denne og så gør det jo heller ikke noget at den samtidig også ser super fed ud.