http://cookie-script.com/s/.js

Eventyret om Løbekompagniet & Runners Lab

8-thumb

Mange af vores kunder spørger ofte ind til, hvordan Runners Lab er skruet sammen – til hvordan Løbekompagniet blev til Runners Lab og om webshop og fysiske butikker er et og samme foretagende.

Så her følger historien om, hvordan Løbekompagniet blev til Runners Lab og om hvordan webshoppen mod alles forventning blev en ligeså stor del af vores servicefokuserede koncept og vores forretning.

I foråret 2006 åbnede dørerne til Aalborgs første løbebutik – Løbekompagniet i Urbansgade. Med inspiration fra USA og den ekstraordinært gode service, åbnede en lille biks med blot 4 løbeskos-mærker på skohylden og et meget beskedent tøjudvalg – kapitalen var ikke stor og det lille iværksættereventyr havde ikke mange ressourcer af trække på. Men opmærksomheden omkring Løbekompagniet var fra første dag overvældende og løbende voksede både udvalget og også antallet af folk der gik gennem døren. 

Lige fra første dag, havde vi et stærkt ønske om, at ville give aalborgenserne en ualmindelig god og og personlig betjening. Vi ville adskilde os fra den oplevelse man fik i den almindelige strøgbutik eller centerbutik og give alle vores kunder en oplevelse både med højt fagligt niveau, men også med en stor grad af personlighed. Derudover ville vi have fokus på at ALLE typer løbere skulle føle sig velkommen og mødt i butikken – lige fra motionisten til den semi-professionelle. Og så ville vi gerne have, at vores butik skulle være et sted, hvor der blev udvekslet løbeerfaringer og hvor løbere kunne mødes og snakke om løst og fast og dele oplevelser omkring løb. Og sådan blev det og sådan er det stadig. 

Selvom sortimentet var småt da dørene åbnede i Urbansgade i 2006, var de nøje udvalgt og overvejet. Og sådan er det stadig – vi går op i det lækre løbetøj og arbejder hele tiden på at opstøve mindre og ukendte mærker, så vores udvalg til stadighed er interessant. Løbeanalysen og den høje faglighed i forbindelse med køb af løbesko har ligeledes været vægtet højt og er stadig grundstenen i butikken.

Efter 2 år var Løbekompagniet et stærkt brand i Aalborg og da vores deltidsansatte Kasper Nielsen afsluttede sin fysioterapi-uddannelse her i Aalborg, tog han drømmen og konceptet med til Staden og åbnede i 2008 den første Løbekompagniet på Øster Fælled Torv på Østerbro i København. Sidenhen flyttede Kasper butikken til Trianglen, hvor den også ligger idag.

Lidt foran, som København jo ofte er,  blev det gode jyske navn Løbekompagniet, i 2013 erstattet af et mere internationalt og webvenligt navn; Runners Lab. I samme ombæring så www.runnerslab.dk også dagens lys. Og så i 2016 var Aalborg klar og fulgte trop – vi begravede Løbekompagniet og bød Runners Lab velkommen til Aalborg. 

Kasper finder du bag disken i Runners Lab København. Kasper er ligeledes ham du skal have fat i, hvis du har mere komplicerede spørgsmål i forhold til skader – han er nemlig fysioterapeut og lidt af en nørd på det felt. Han vil ALTID gerne hjælpe – også hvis det er i forbindelse med et online køb!!

Konceptet bag Runners Lab idag er således, at Runners Lab i København og Runners Lab i Aalborg er to selvstændige butikker. Varesortimentet i de to fysiske butikker stemmer 80% overens – de sidste 20% er afstemt efter geografien – Københavnere og jyder er bare forskellige – også når det kommer til løb. Webshoppen, som vi er 50/50 om, forener således ALLE vores produkter. Det er således grunden til, at du kan finde produkter på vores webshop, som du ikke nødvendigvis kan gå ind og tage ned fra hylden i fx Runners Lab i Aalborg. Til gengæld varertager vi alles behov, hvad end du er jyde, københavner eller fynbo:-)

I Aalborg finder du altid enten Dorte eller Peter bag disken. 

Det der ER fælles og helt urokkeligt i Runners Lab, uanset hvor du støder på os – det er, at vi stadig bestræber os på altid at give ALLE vores kunder en ekstraordinær god service og det uanset om du kommer ind til os i vores butikker eller handler på vores webshop. Vi vil altid stå klar til at gøre lidt ekstra for dig. Derudover er vi en butik, der hele tiden arbejder på at have et unikt varesortiment, så du hos os altid kan finde noget anderledes lækkert.


Hvis du vil følge med i hvad der sker lokalt i din Runners Lab, så skal du følge os på Instagram og Facebook – det er her vi retter de mere lokale tiltag. 

Vi håber, du har været underholdt af fortællingen om løbeeventyret med jyske aner og international karakter.