http://cookie-script.com/s/.js

Find den rigtig skostørrelse!

Find-den-rigtig-skostoerrelse

Har du også prøvet at komme til at bestille en løbesko hjem som enter var for stor eller for lille? Så er her en kort guide til hvordan du bedre sikrer dig at du bestiller den rigtige størrelse løbesko første gang.

Play Video

Problemet opstår typisk når vores kunder skifter fra et skomærke til et andet. For de europæiske størrelser kan svinge meget hos de forskellige løbesko brands. Feks bruger nogle brands halve størrelser mens andre bruger 1/3 og 2/3 størrelser.

Derfor er det vigtigt at du altid går efter det US nummer der står i dine gamle løbesko, da US nummeret er bundet op på centimetermål, hvilket betyder at hvis du har en str US 8 i feks. New Balance og gerne vil købe en Mizuno løbesko istedet, så skal du også vælge str US 8 i Mizuno, selvom det europæiske nummer ikke er det samme.

Mål din fod:

En anden måde at finde den rigtige størrelse på, kan være at måle din fod ved at stille sig på et målebånd og måle centimeter fra hæl til længste tå. Læg derefter 1 cm til den målte længde. Brug derefter størrelsesguiden, der ligger under alle vores løbesko og find den størrelse, der passser til cm målet på din fod + 1 cm. Så er du ret sikker på at skoen passer din fod når den bliver varm og hæver en smule.

Vi har også lavet en lille video der kan hjælpe dig med at finde den rigtige skostørrelse:

Husk du er altid meget velkommen til enten at kigge ind i vores fysiske butik og få hjælp eller kontakte os på kundeservice hvis ikke lige du bor i nærheden af Aalborg.

Kontakt kundeservice