http://cookie-script.com/s/.js

Hot Yoga for løbere – Nedsætter din risiko for løbeskader

10-thumb

Vidste du, at du kan mindske løbeskader, hvis du som løber også dyrker yoga? Fordi du øger din smidighed og fleksibilitet, bliver led og muskler smurt og skader vil derfor ikke så nemt opstå. Undersøgelser viser også, at hvis du dyrker yoga regelmæssigt, vil du kunne øge din præstationsevne, både på løb men også i andre sammenhænge, hvor du har brug et ekstra skud energi og overskud.

Og hvorfor ikke sætte lidt ekstra krydderi på din yoga ved at dyrke det i 34 graders varme? Og nej, der er ikke tale om en tur sydpå, men flere løbere (og andre idrætsfolk) har fundet vej ind til HOT yoga klasserne, hvor varmen er med til at sætte skub i afgivelsen af affaldsstofferne – som også er med til mindske risikoen for skader. Varmen hjælper også med at øge din fleksibilitet, fordi muskler og led nemmere bliver smidiggjort i netop varmen. Og sidst men absolut ikke mindst, hvorfor ikke nyde skønne 34 grader en dag om ugen henover et gråt, vådt og koldt efterår og vinter.

Vi kan i Runners Lab klart anbefale løbere at kombinere din løbetræning med yoga. Mange løbere er ret stive i deres sener og vil give dig en øget risiko for at blive ramt af en løberelateret skade. Så måske du skulle overveje at søge i dit lokalområde om.