http://cookie-script.com/s/.js

Hvad er Singles Day? Læs mere om det kinesiske fænomen!

Singles-Day-1024x576-1

Singles Day er udsalget der de seneste år har slået Black Friday i omsætning, med vanvittige tilbud.

Singles day er et kinesisk fænomen der har taget specielt USA med storm, hvor omsætningen har været højere denne dag end Black Friday siden 2016. I 2016 omsatte man på Singles Day for hele 17 milliarder dollars hvorimod man tilsammen på de to andre store tilbuds dage Thanksgiving og Black Friday solgte for kun 12 milliarder. Fordelen med Singles Day er bla. at den ligger den 11 november altså først på måneden, hvor folk som oftest har flest penge på kontoen, hvorimod Black Friday ligger sidst i november måned nemlig den. 26/11 hvor nogle måske er ved at have tømt bankkontoen.

I Danmark er vi først ved at vende os til os til den nye udsalgsdag. Men her i år 2021 ser det for alvor ud til at danskerne har taget dagen til sig og i fremtiden kan dette sagtens blive dagen også i Danmark kommer til at sætte Black Friday til vægs. 

Singles Day startede egentlig som et modsvar til Valentines Day, hvor alle singler så sad derhjemme foran skærmen t trøste shoppede på nettet. Idag ser vi stort alle udnytte dagen til at spare en masse penge på deres ynglingsprodukter.

 I Runners Lab kan du også komme til stor udsalgsdag torsdag. 11/11 på vores webshop fra kl 00.00 til kl 23.59 og i vores butik fra kl 10-17.30.

Fra torsdag d. 11/11 kl 00.00 vil du kunne se alle tilbud her.