http://cookie-script.com/s/.js

Hvordan vælger jeg den rette Brooks løbesko?

50-1-1024x725-1

Herunder kan du læse om hvordan du finder den løbesko fra Brooks som passer bedst til dig. Du kan også vælge at se videoen på vores youtube kanal:

Dansk: https://www.youtube.com/watch?v=p_qWpfwsye4

Engelsk: https://www.youtube.com/watch?v=GSVOkmdOqnY&t=31s

Peter fra Runners Lab fortæller:

Jeg vil  prøve at gøre det nemt for dig som ikke ved hvad du skal kigge efter, nu når du kigger efter Brooks løbesko. Og derfor sammenligner jeg 4 forskellige,  (8 forskellige sko) Skoene jeg sammenligner er alle mængdetræningssko fra Brooks, altså det mest solgte segment i Brooks løbesko.

Så du nemmere kan finde den helt rigtige sko til dig,nu når du skal prøve et par fantastiske Brooks løbesko. Vi starter med den letteste af mængdetræningsskoene og den hedder Launch og Launch GTS. Og Brooks, synes vi her i Runners Lab, har gjort noget genialt. Og det er simpelthen at kalde skoene næsten det samme, men den ene værende neutral, som hedder Launch og den anden værende med en pronationskile og hedder Launch GTS. Og der er faktisk ikke helt en pronationskile, fordi den måde Brooks laver det på, er at de laver det der hedder en Guiderail og hvis man er tvivl, så har de faktisk skrevet Guiderail på indersiden af skoen, hvilket også gør det nemt for brugeren at se. En guide rail er altså den der giver lidt stabilitet.

Guide railen går lidt længere ind på indersiden og ikke så langt på ydersiden, fordi den støtter en overpronation, hvis du falder ind af på foden når du løber. Brooks Launch og Brooks Launch GTS er de letteste sko, af de fire l’besko, fra Brooks, og er til dig som vil have en lidt hurtigere mængdetræningssko eller ikke vejer ret meget, og stadig vil have en Brooks løbesko.

Så flytter vi os lidt hen af, til Ghost og Adrenaline GTS. Og det er stadig væk genialt at den hedder GTS, fordi den har en Guide rail på indersiden, omvendt, på ydersiden og på indersiden.

Men neutralskoen i den samme sko hedder altså Ghost så det kan være en lille smule forvirrende, men det er derfor jeg forklarer det til jer.

Ghost er den mest populære sko fra Brooks og det er måske fordi den henvender sig til et kæmpe stort publikum, af neutralløbere, som løber imændgetrænings løbesko. Dem som træner til deres første halvmarathon eller dem der har løbet i 20, 30, 100 år og ikke vil være skadet, men løber mange kilometer på asfalt.

Brooks Ghost har virkelig god stødabsorbering og en, rigtig god pasform, og fordelen ved den er, at den kommer i forskellige bredder, så vi har to forskellige bredder i denne her sko til damer og vi har tre forskellige bredder til herre i den her sko her. Og det samme gælder, hvis du er vild med denne her der hedder Ghost, men du skal have stabilitet på indersiden, eller ydersiden.

Altså en stabilitets løbesko, så vælger du Adrenaline GTS og den har vi altså også i forskellige bredder, 3 bredder i den til herre og 3 bredder til damer.

Det samme med Ghost, altså i forskellige bredder.

De forskellige bredder til dame hedder: den smalle 2A, standard bredden hedder B og den brede hedder D.

Og til herre, har vi altså også tre bredder og der hedder standard bredden D, som Dennis, 2E som 2 Erik’er og 4E, som 4 Erik’er.

Så det er altså D som er standard, 2E som er en bredde og ekstra bredde hedder så 4E.

Så går vi over til Glycerin, som er storebror til Ghost og Adrenaline.

Den hedder Glycerin og Glycerin GTS, stadigvæk samme historie, med Guide rail på indersiden og ydersiden som altså giver dig en lille smule stabilitet som værende forskellen mellem Glycerin og Glycerin GTS.

Men her har vi altså en sko som giver en lille smule, for nogen, skal jeg skynde mig at sige, mere komfort og det er fordi den har sådan lidt mere strømpe lignende fit altså den har polyester indersålen, syet hele vejen op omkring tæerne som giver en lille smule mere komfort personligt, synes jeg også det giver en lille smule mere varme fordi der er mere materiale.

Hvor vi kun har selve nettet foran på Ghost og Adrenaline. Men en fantastisk sko, rigtig god stødabsorbering også, rigtig, rigtig god pasform. Altså sådan en feel good sko at komme ned i for kunderne, nu når de kommer ind og prøver den i butikken.

Så bevæger vi os et skridt over af til venstre igen og tager den sidste model og det er altså Levitate og Levitate GTS

Så Levitate er ligesom Brooks svar på deres topmodel hvor de sådan prøver nogle nye ting og arbejder meget med stødabsorberingen, i denne her sko her. Og det de egentlig har gjort er at de har taget stødabsorbering materialet, jeg vil ikke gøre det nørdet og teknisk, men de har egentlig indkapslet det, i noget plast som er rigtig hårdt her på ydersiden og det gør at når man nu trykker sålen ned, så kan energien fra den sål der presser sammen, ikke gå ud af, men altså kun op af. Så den skulle give mere bounce og det kan man godt mærke når man løber i denne her sko.

Så har du prøvet en løbesko og synes den er for smal?

Så spørg os, så finder vi muligvis en bred løbesko.

Jeg håber at det her har hjulpet dig lidt på vej, til at finde den helt rigtige Brooks sko til dig.

Husk, på vores hjemmeside, kan du bestille flere modeller sende dem tilbage som du ikke kan bruge når du har prøvet dem indenfor, hjemme i stuen.

Du kan også komme ned i Runners Lab og prøve dem på løbebånd i butikken.

Du kan endda bestille dem til afhentning i butikken hvis du vil prøve alle fire modeller og du betaler kun for den du tager med hjem. Det var det hele herfra. Rigtig god fornøjelse og håber du finder et par fantastiske Brooks løbesko til alle dine løbeture.

Se videoerne som beskriver forskellen. Videoen er lavet på dansk og engelsk.

Mvh Peter Mousten

Runners Lab