http://cookie-script.com/s/.js

Kvindeaften i Runners Lab København!

23224585_10155081275688603_1508657649_o-1024x538-1

Kære kvinde – vintersæsonen banker på døren, dagene føles kortere og kortere, det bliver mørkere og mørkere og for de fleste indebære det også, at intervallerne mellem at løbeskoene bliver snørret bliver længere og længere og motivationen har det med at fordufte i vinterhyggen.

Ku’ du godt tænke dig at lave om på det i år? Og måske for første gang holde træningsformen ved lige hele vinteren igennem og møde en forårssæson i topform både på konditions- og motivationsskalaen?

Så skal du komme til kvindeaften i Runners Lab den 16. November kl.18.30, hvor vi I samarbejde med personlig træner og livsstilscoach Stine Lyngbo holder en kvindeaften fyldt med inspiration til dig om hvordan du holder træningsmotivationen ved lige henover de mørke vintermåneder. Samt tips og tricks til hvordan du navigere i din kost, så du stadig kan passe dit modetøj, at nyde julen og vinteren men samtidig sikre, at de julefede retter ikke spænder alt for meget ben for dine træningsmål.

Derudover vil Kasper som er indehaver af Runners Lab komme med et oplæg om hvordan du som løber klæder dig mest hensigtsmæssigt på når det er koldt udenfor. Der vil denne aften være ekstra ordinært 25% rabat på alle løbesko og løbetøj samt 20% på alt andet i butikken, så der vil være rig mulighed for at anskaffe sig lidt nyt lækkert til sin løbegarderobe, f.eks. lækkerier fra Global Funk eller få klaret lidt julegaver til sine nærmeste.

Alle deltage vil få en gratis goodie pose til en værdi af 300 kr! Vi sørger for at der bliver serveret lidt snacks og bobler!

Ses vi?

Vi glæder os til at se dig, din veninde, kollega og mor!

MAKS ANTAL DELTAGERE ER 25 STK, SÅ SKYND DIG AT TILMELDE DIG FØR DET ER FOR SENT:-) TILMED DIG ENTEN VED AT SENDE EN MAIL TIL KASPER@RUNNERSLAB.DK ELLER VED AT SKRIVE EN BESKED TIL OS PÅ VORES FACEBOOKSIDE!

Udsolgt!

Med venlig hilsen Team Runners Lab Kasper, Peter og Dorte