http://cookie-script.com/s/.js

Løbesko fra Mizuno

53-thumb

Mizuno’s historie i Runners Lab startede den dag butikken åbnede dørene for første gang i Urbansgade 26, 9000 Aalborg. Det var tilbage i 2006 hvor vi åbnede vores fysiske løbebutik / løbespecialist med mærker som  Asics, New Balance, Mizuno og Saucony. Alle mærker som vi stadig forhandler idag. Mizuno løbesko har existeret side 1906. Året Runners Lab åbnede og vi begyndte at sælge Mizuno var året, hvor Mizuno fejrede deres 100 års jubilæum. Ret vildt, hvor få løbere i Danmark som kendte til Mizuno. Når man så nævner Carl Lewis som var verdensmester på 100 meter langt op gennem 80’erne og 90’erne så kendte de fleste til Carl Lewis og kan derfra rellatere. Carl Lewis løb i Mizuno. 

En ting vi har elsket ved Mizuno er Mizuno’s “Wave teknologi” Altså den plade som ligger i mellemsålen og som på mange måder ligner den carbon plade som ligger i de populære løbesko med carbon, som de seneste år er vundet mere frem. Denne plade i mellemsålen giver løberen en fast flade at ligge foden på og et stift springbræt til både landing og afsæt. Dette kompineret med en blød mellemsål giver efter vores mening en af de bedste løbe oplevelser. Lige som løbesko med carbonsål giver wavepladen også lidt extra fart i benene. 

Mizuno har ikke ændret sig nær så meget som mange andre brands. De holder meget fast i deres trationelle måde at opbygge løbesko på og er en af vores brands som har været mindst experimentale i udviklingen af deres sko. Dette ser vi som positivt da vi nemmere kan vejlede kunder som tidligere har haft en positiv oplevelse med at løbe eller gå i deres sko fra Mizuno. Måske også derfor at så mange Mizuno løbere er loyale overfor mærket, for løberen ved hvad han eller hun får når han eller hun køber et par løbesko fra Mizuno.

De 2 mest populære modeller fra Mizuno er Wave Rider og Wave Inspire. Disse 2 modeller kommer i 2 forskellige bredder og er et godt valg til løberen som for første gang skal prøve et par sko fra Mizuno. Wave Rider er til den neutrale løber og Wave Inspire er til løb med overpronation.