http://cookie-script.com/s/.js

Miiego Boom “Active Noise Cancelling” Headphones

26-thumb

TOP LYD OG AKTIV STØJREDUCERING

TIL SPORT OG HVERDAG!

ANC – AKTIV STØJREDUCERING

Bloker lyden fra dine omgivelser og øg dit fokus på musikken, din træning, dit arbejde, din meditation eller hvad du ønsker at fokusere på. BOOM by MIIEGO som har vundet flere store internationale og nationale priser er nu også tilgængelig med den støjeliminerende ANC funktion. 

BOOM by MIIEGO® ANC er designet til alle former for behov såsom træning, afslapning, rejser og kontorbrug. Der er således tale om ét produkt til ALLE behov.INNOVATIVE UDSKIFTELIGE ØREPUDER

Det er nemt at udskifte ørepuderne fra det bløde sæt, i PU-læder som anbefales til afslapning, rejse aktivitet og kontorbrug, til de vaskbare sports-ørepuder i MESH materiale, som holder dine ører kølige, og derfor er yderst behagelige at have på mens du træner samtidig med de kan vaskes efter brug.

THE BOOM SOUND

Kompromisløs lydkvalitet, med ekstra dyb bas og en fin, klar og skarp diskant. Dansk Lydkvalitet når det er bedst.
UTROLIG LANG BATTERITID

Time is no limit.

Med op til 36 timers (ANC OFF) // 22 timers (ANC ON) batterilevetid, kan du trænet hårdt med et skarpt fokus, i meget længere tid.
UTROLIG NEMME AT HÅNDTERE

Det er nemt at styre lydstyrke, skifte sang, pause og tage opkald direkte fra højre side af høretelefonerne. Og på iPhones/iOS-enheder ser du også automatisk batteriets status på BOOM på skærmen, når høretelefonerne er tilsluttet.