http://cookie-script.com/s/.js

Runners Lab Aalborg X PS Studio: Kvindeaften

5-thumb-1

Skønne kvinde, Torsdag d. 16. november kl 19.00 – ca 21.30 inviteres du til kvindeaften i PS studio på Gøteborgvej 6. Denne aften vil der være fokus på dig som aktiv kvinde, som løber og som yogi.

Dorte fra Runners lab vil præsentere det nyeste indenfor løbemode og udstyr samt fortælle om fordele ved at løbe i vinterhalvåret. Pernille fra PS Studio vil fortælle jer om fordelene ved at dyrke yoga og styrketræning i forbindelse med løb, samt fortælle hvad, der er vigtigt at fokusere på som løber. I løbet af aftenens serveres lækre snacks og bobler. Der vil være mulighed for shoppe lækre produkter fra Runners Lab til favorable priser – ligeledes vil du kunne købe/booke udvalgte ydelser i PS Studio til favorable priser.

Vi runder aftenen af med en gang HOT YOGA. Pernille vil give en forsmag på disciplinen i de tilstødende lokaler – så medbring let træningstøj (eller bikini til de friske), og sørg for at have drukket godt med vand i løbet af dagen. Vi glæder os til at se en masse skønne kvinder! OBS. Der vil være et begrænset antal pladser – først til mølle princippet gælder.

UDSOLGT!