http://cookie-script.com/s/.js

Runners Lab – Bedst i test. Læs anmeldelsen her

17-thumb

Bedst i test fra Runners Lab    

Vi har været ude og teste klassikere fra New Balance og Saucony samt en hurtig nyhed fra Brooks. Vi har altid, i Runners Lab, prioriteret at teste stort set alle de løbesko vi sælger, for på den måde bedre at kunne rådgive vores kunder. Se herunder hvad vores ekspert i løbesko, synes om de tre løbesko. 

New Balance Fresh Foam 1080 V10

Min første oplevelse da jeg trådte ned i skoen var – WAUW sikke en pasform. Skoen sidder simpelthen som støbt til foden. Den nye hælkappe og overdel gør, at man virkelig føler skoen støtter hele vejen rundt om foden. Når det så er sagt så er det ikke en løbesko som passer hvis du har en virkelig bred fod, for den er meget tætsiddende. Der vil helt sikkert være nogle løbere, som tidligere har løbet i 1080 modellen, som vil tænke – er dette virkelig den samme løbesko? for der er mange ændringer. Men for mig personligt, er det alle ændringer til det bedre. Skoen er mere end nogensinde henvendt til den neutrale løber, da der er meget lidt støtte i skoen, grundet den bløde hælkappe og fleksible overdel. Med de tidligere versioner af New Balance 1080 har vi tit oplevet, at de godt har kunnet bruges til løberen med brug for en smule stabilitet, men det er ikke tilfældet med version 10.

Jeg har testet New Balance 1080 V10 på lidt blandet underlag som asfalt, fortov og grusstier og den præstere på alle tre underlag. Fresh Foam stødabsorberingen er bare helt suveræn, med en god kombination af blødhed og fjedrende fremdrift. Jeg føler virkelig, at skoen både beskytter mig mod underlaget samt giver mig følelsen af lethed og hurtig fodafvikling. Så er du neutral løber og mangler en løbesko til din daglige træning der giver dig god komfort og stødabsorbering kilometer efter kilometer, så er New Balance Fresh Foam 1080 V10 et rigtig godt bud.

KØB NEW BALANCE FRESH FOAM 1080 V10 HER

Saucony Kinvara 11

Denne sko har været ekstrem populær de sidste mange år og været et flagskib fra Saucony indenfor den lidt lettere kategori. Jeg har altid været ret begejstret for Kinvara, da jeg syntes det er en løbesko, der kan bruges til rigtig mange formål, lange tempo ture, hurtige intervaller og til de helt lange konkurrencer som halv marathon og marathon. Version 11 skuffer efter min mening på ingen måde. Specielt er jeg begejstret for den nye mellemsål i skoen. EVA+ mellemsålen fra version 10 er blevet erstattet med PWRRUN, som virkelig fungerer godt på hårde underlagstyper. Den nye mellemsål giver en endnu lettere og mere responsiv følelse end tidligere. For mig er det klart en sko jeg vil føle mig tryg ved også at bruge som alm. mængdetræningssko, selvom den er meget let. Jeg vejer ca. 65 kg., men er du en markant tungere løber vil jeg ikke anbefale at bruge den som din eneste løbesko men mere som et supplement til de hurtige ture og konkurrencer.

KØB SAUCONY KINVARA 11 HER

Brooks Hyperion Tempo

Dette er en længe ventet nyhed i Runners Lab og en nyhed jeg har ventet med spænding på at teste. Det er ikke nogen hemmelighed at Brooks har været lidt efter deres konkurrenter når det kommer til hurtige letvægtssko. Med den nye Hyperion Tempo synes jeg klart de begynder at byde de andre op til dans. Skoen vejer i min str. (US 9) ca. 207 gram, hvilket er ekstrem let. Trods letheden føler jeg faktisk, at jeg får en løbesko der både er hurtig, stabil og beskyttende mod stød fra underlaget. Denne sko skal ikke sammelignes med de løbesko på markedet, der indeholder en carbon sål, for det her er en sko der vil mere en bare at løbe hurtigt. Mellemsålen består af det nye DNA Flash materiale som i princippet er BioMoGo DNA materialet, som har fået et skud nitrogen. Det gør klart, at Brooks Hyperion Tempo er mere fjedrende end man bl.a. har set det i tidligere letvægtssko fra Brooks, bla. Green Silence. Jeg har testet skoen primært på asfalt men også på atletikbanen og den er virkelig fed til både de lidt længere løbeture indeholdende fart blokke (hvis du ikke er en tung løber), men også til de hurtige intervaller. Det er absolut ikke den hurtigste løbesko på markedet, tilgengæld får du en løbesko, som du kan bruge uden du skal frygte at splitte din krop helt af. Den føles super komfortabel, stabil på de længere træningspas, samt markant hurtigere og lettere end dine alm. mængdetrænings sko. Er slet ikke i tvivl om, at denne sko bliver en af mine favoritter i 2020.

KØB BROOKS HYPERION TEMPO HER

Brug for hjælp?

Husk du altid kan fange os på chatten, mail, telefon eller komme forbi vores Runners TestLab i Aalborg, hvor du kan booke tid ved vores fysioterapeut til en løbestilsanalyse. 

BOOK TID TIL EN FYSIOTERAPEUTISK LØBESTILSANALYSE HER