http://cookie-script.com/s/.js

Skift mellem forskellige løbesko! og nedsæt skadesrisikoen!

14-thumb

Det kan være en god ide at have flere forskellige løbesko at skifte imellem. Dette skyldes både at man vil flytte belastningen på kroppen ved at have forskellige typer løbesko, men også fordi der findes forskellige løbesko alt efter hvilken type løb og træning du laver. Mange tror det kun er folk der løber rigtig meget der har gavn af at skifte mellem løbesko, men det passer ikke. Alle der løber jævnligt 2 til 3 gange om ugen vil have glæde af at skifte mellem forskellige løbesko.

Mindsk belastningen på kroppen!

  • Skift mellem forskellige løbesko for at mindske den samlede belastning på kroppen. Løb er en meget monoton belastning, derfor kan du med fordel have 2 par mængdetræningssko (SOM IKKE ER DEN SAMME) med forskellig opbygning og hæl drop, for at varierer måden du lander på. Dette er med til at fordele belastningen, så du ikke belaster de samme steder hver gang.

Løber du interval?

  • Hvis du løber intervaltræning, fartleg eller konkurrencer, er det næsten et “must” at have en letvægts løbesko. Konkurrence/interval træningssko er nemlig designet til at løbe stærkt i og vil give dig en meget sjovere løbsoplevelse. Konkurrence løbesko har typisk en mere responsiv og fast stødabsorbering hvilket giver følelsen af at du nærmest bliver skubbet frem i dit fodafsæt. Se alle konkurrence/interval løbesko her

Løber du trailløb? Skal du have en trailsko!

  • Løber du i skoven på glatte stier eller som Peter her i bjergene i Colorado, bør du investere i en trailløbesko. Er underlaget ujævnt eller glat og løber du i en almindelig løbesko, øger du din skadesrisiko væsentligt samt forringer løbsoplevelsen. Trailløbesko er lidt ligesom at sætte vinterdæk på bilen, det fungere også bare bedst når vejene er våde og glatte. Se alle trailløbesko her

Vil du vide mere om løbesko, træning eller skader så kontakt os på chatten, telefon, mail eller besøg vores butik i Aalborg.

Venlig hilsen 

Team Runners Lab